Son olarak Manchester United maçında attığı gol ile tüm dünyaya adından söz ettiren Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’ye, Vanlı şef unutulmaz bir hediye hazırladı. Türkiye’nin dünya çapındaki çikolata markası olan Pelit Çikolata adına Icardi ve eşine bir hediye hediye çikolata hazırlandı. Pelit’in en önemli şeflerinden olan Önder Öztürk’ün hazırladığı ve üzerinde Icardi ile Wanda Nara’nın fotoğrafnının işlendiği tablo ve fotoğraflar futbolcuyu hayran bıraktı.

ICARDI ADETA MEST OLDU

Icardi’nin kendisi ve eşinin üzerinde yer aldığı çikolatalardan hazırlanmış tabloyu sosyal medya hesabı Instagram’dan da paylaşan Icardi, birden fazla paylaşım ile bu hediyeye teşekkür etti. Icardi’nin paylaşımı milyonlarca takipçisinden de beğeni aldı.

PELİT’İN LEZZETİNDE ÖNDER ÖZTÜRK’ÜN İZİ VAR

Öte yandan Pelit’in yıllardır üretim hattında ve yönetim kademelerinde yer alan isimlerden birisi olan Önder Öztürk, Türkiye’nin önemli isimlerinin önemli günleri için hazırladığı pasta, tatlı ve çikolataları sunan isim olarak da biliniyor. Vanlı bir şef olan Öztürk, lezzetli sunumları ile öne çıkarken Pelit’in en önemli şeflerinden biri olarak öne çıkıyor.

Bir metre ötelerine düşen yıldırım büyük korku yaşattı Bir metre ötelerine düşen yıldırım büyük korku yaşattı

Editör: Necmettin Dursun