TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirveye daha da yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Zonguldak karşısında iyi bir geri dönüşe imza atan Vanspor 1461 Trabzon maçını kazanarak hem zirve takibini sürdürmek istiyor hem de ikincilik yolundaki en büyük rakibine fırsat vermek istemiyor. İki takımın taraftarları da zirveyi yakından ilgilendiren bu maç Pazar günü 14:00 Van Atatürk şehir stadyumunda oynanacak.

BİLETLER 12 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA VE KADINLARA ÜCRETSİZ

Maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek isteyen Vanspor ikincilik yolunda en büyük rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Vanspor resmî sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma göre biletler 12 yaş altı çocuklara ve kadınlara ücretsiz olacağını duyurdu. Karşılaşmaya 1 gün kala Vanspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

“ Pazar günü evimizde oynayacağımız 1461 Trabzonspor mücadelesinin maç biletleri 12 yaş altı çocuklara ve kadınlara ücretsizdir. Vanspor’a gönül veren herkesi bu önemli mücadelede tek ses olmaya davet ediyoruz.

AncTurk Sigorta Vanspor Futbol Kulübü “  denildi

Beşiktaş başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör kararı: Favori isim belli oldu! Beşiktaş başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör kararı: Favori isim belli oldu!

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER