TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yarışı da kıran kırana devam ediyor. 31 Mart yerel seçim sonrası Van'daki mazbata protestoları nedeniyle ertelene Vanspor-Ankaraspor maçı yarın oynanacak. Vanspor’un şampiyonluğuı için büyük öneme sahip olan maçı canlı yayınlayacak kanalda belli oldu. İşte Vanspor-Ankaraspor maçını yayınlayacak kanal…

Van'da UMKE görevlilerine arama kurtarma eğitimi verildi! Van'da UMKE görevlilerine arama kurtarma eğitimi verildi!

BUCASPOR-EROKSPOR MAÇI ÖNCESİ ANKARASPOR MAÇI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Beyaz Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren erteleme maçı yarın oynanacak. Ligin 33. haftasında oynanması planlanan maç Van’daki mazbata olayları nedeniyle ertelenmişti. 21 Nisan pazar günü oynanacak olan Bucaspor-Erokspor maçı öncesi Vanspor’un kazanması halinde lider Esenler Erokspor ile arasında olan puan farkını 2 düşürecek ve Bucaspor’un Esenler Erokspor’u yenmesi durumunda Vanspor liderliğe yükselecek ve kalan 2 maçını kazandığı takdirde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

VANSPOR-ANKARASPOR MAÇININ HAKEMİ DE BELLİ OLDU!

Van'da mazbata olayları nedeniyle ertelenen Vanspor-Ankaraspor maçını yönetecek hakemlerde belli oldu. Vanspor-Ankaraspor maçını; Abdullah Volkan Aydın, Mehmet Pekmezci, Mehmet Kirişçioğlu ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü yönetecek.

VANSPOR-ANKARASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Beyaz Grup’ta ligin 33. haftasında oynanması planlanan Vanspor-Ankaraspor maçı 17 Nisan’a ertelenmişti. Vanspor, erteleme maçında Ankaraspor ile yarın saat 15.00’te Van Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

VANSPOR-ANKARASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Vanspor’un şampiyonluğu için büyük öneme sahip olan maçı Van TV ve Van TV.Net’ten canlı olarak izleyebileceksiniz.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN