ŞEHRİVAN ÖZEL - Van'ın önemli takımı olan Vanspor FK ile Diyarbakır temsilcisi Amedspor ardı ardına aldığı puan kayıpları ile taraftarını üzdü.

Ligin başında TFF 2. Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grup'larının önemli temsilcisi olan bölgenin iki önemli takımı son 5 haftada aldıkları puan kayıpları ile liderlikten oldu.

Beyaz Grup'ta yer alan Vanspor FK, 5 haftada 1 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken kayıpların ardından ligde 3'üncülüğe kadar geriledi. Yeni Mersin İY mağlubiyeti ile kayıplar yaşamaya başlayan Vanspor daha sonra sırasıyla Karacabey BLD, Ankaraspor, Nazilli Bld ve Altınordu maçlarında beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Bu hafta alınan toplu sonuçların ardından Vanspor 31 puan ile 3'üncü sıraya yerleşti. Grupta liderlik Esenler Erokspor'un, ikincilik ise 1561 Trabzon FK'nın oldu.

Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı! Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı!

AMEDSPOR DA LİDERLİĞİ KAYBETTİ

Güneydoğu'nun en önemli temsilcisi Amedspor son haftalarda ambargo koyduğu liderliği kaybetti. En yakın rakibi olan Kastamonuspor'a evinde 2-1 mağlup olan Amedspor, liderlik şansını yitirdi. Tıpkı Vanspor gibi lige fırtına gibi bir başlangıç yapan fakat son 6 haftada yalnızca 1 beraberlik alan Amedspor bu süreçte 1 mağlubiyet ve 4 de beraberlik aldı. Kastamanospor mağlubiyetinin ardından rakibine liderliği kaptıran Amedspor, 32 puanda kaldı. Kastamonuspor ise puanını 34'e çıkardı. Amedspor'u yine bölgenin önemli takımı Iğdır FK 32 puan ile takip eden rakiplerinden birisi oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ