TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grupta şampiyonluk yarışında son düzlüğe girildi. Vanspor, şampiyonluk yarışında Ankara Demirspor’u konuk ederken Amedspor, Somaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak.

VANSPOR ŞAMPİYONLUK UMUDUNU SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Beyaz Grupta lider Erokspor 2 puanlık avantajı elinde bulundururken Vanspor, şampiyon olmak için lider Esenler Erokspor’un hata yapmasını bekleyecek. Vanspor, bugün saat 15.00’te cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan maçta Ankara Dmirspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen bu maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk şansını son haftaya taşımak istiyor. Lider Esenler Erokspor’da şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Olası Vanspor’un puan kaybında Erokspor maçta galibiyetle ayrılırsa Erokspor, şampiyonluğunu ilan edecek ve 1 Lig’e yükselecek.

AMEDSPOR İÇİN KADER GÜNÜ

CANLI İZLE | Mersin İdman Yurdu-1461 Trabzon maçı canlı yayını CANLI İZLE | Mersin İdman Yurdu-1461 Trabzon maçı canlı yayını

TFF 2.lig Kırımızı grupta şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, Somaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak. Kritik maç öncesi hata yapmak isteyen Amedspor, 3 puanlık avantajı elinde bulunduruyor. Şampiyonluk ipini elinde bulunduran Amedspor, Somaspor’u mağlup ettiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek ve 1 Lig’e yükselecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER