TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta Vanspor, Ankaraspor karşısında 1 puan son saniye golüyle koparan Vanspor, bu hafta Nazilli maçını kazanıp liderle arasındaki puan farkını korumak istiyor. Taraftarlar da bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Vanspor-Nazilli Belediyespor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte Vanspor-Nazilli Belediyespor maçına dair tüm detaylar…

VANSPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta 14.hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Kritik bir viraja giren Vanspor, Ankaraspor karşısında 1 puan son saniye golüyle almıştı. Vanspor zorlu maça çıkarken taraftarlar da bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maça günler kısa bir süre kala maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Vanspor-Nazilli Belediyespor maçı 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Van Atatürk Stadında oynanacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu

VANSPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Zirveyi yakından ilgilendiren Vanspor-Nazilli Belediyespor maçı Van TV’den ve Van TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER -HABER MERKEZİ