TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor ligin ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesiyle zirveye bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Adıyamanspor karşısında Vanspor’un ortaya koyduğu futbol herkesi memnun ederken yarın oynanacak Serik Belediyespor maçında da kazanarak hem iyi oyununu sürdürmek hem de zirve takibini sürdürmek. Taraftarlar da bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maçın canlı olarak yayınlacağı kanal bilgisi de belli oldu. Peki, Vanspor- Serik Belediyespor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte Vanspor- Serik Belediyespor maçına dair tüm detaylar…

VANSPOR-SERİK BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta 22.hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Vanspor, ligin ikinci yarısında eski teknik direktörü Ümit Bozkurt ile anlaşarak temiz bir sayfa açtı. Ligin ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kazanan Vanspor yarın konuk edeceği Serik Belediyespor’u da yenerek galibiyet serini sürdürmek istiyor. Taraftarlar da igin ikinci yarısındaki bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maça kısa bir süre kala maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Vanspor- Serik Belediyespor maçı 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

VANSPOR-SERİK BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

TFF 2. Lig Beyaz Grup zirve mücadelesi veren Vanspor, yarın Atatürk Stadyumu’nda Serik Belediyespor’u konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren Vanspor-Serik Belediyespor maçı Van TV’den ve Van TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı! Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Vanspor-Serik Belediyespor maçını Sabit Selvi yönetecek. Sabit Selvi’nin yardımcılıklarını Mert Baykal ve Bedirhan soydemir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İsmail güzel olacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN