Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Jose Mourinho'nun başarıları Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Jose Mourinho'nun başarıları

Vanspor'da Nazilli maçı sonrası yönetime istifasını sunan Başkan Kıyak, hakkındaki kararı bugün belli olacak. Saat 17.00'de kulüp tesislerinde basınla bir araya gelerek Feyat Kıyak ile yola tamam mı, devam mı diyecek.

PUAN KAYIPLARI İSTİFALARI BERABERİNDE GETİRDİ

Trabzon maçıyla başlayan puan kayıpları ve Mersin karşısında alınan 3-0’lık kötü gidişat Karacabey, Ankaraspor ve son oynan Nazilli maçıyla da devam etti. Yaşanan puan kayıpları sonrası istifalar da peş peşe gelmeye başladı. Mersin maçı sonrası ilk ayrılık gerçekleşti ve yaşanan mağlubiyet sonrası Sportif Direktörü Ali Kurt’ta görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN YERİNE ERSİN AKA GETİRİLDİ

Vanspor, Karacabey Belediyespor beraberliğinin ardından teknik direktör Mustafa Sarıgül ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Mustafa Sarıgül'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise geçen hafta Ersin Aka'yı getirdiğini açıkladı.

FEYAT KIYAK BAŞKANLIĞA GERİ DÖNECEK Mİ?

Vanspor’da geçtiğimiz hafta sonu Nazilli karşısında alınan beraberlik sonrası Vanspor bir istifa haberiyle daha sarsıldı. Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, maç sonrası yönetime istifasını sunarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Feyat Kıyak’ın istifası hafta içi hafta içi yönetim ile yapılacak görüşmeler sonrası karara bağlanacak. Edinilen son bilgilere göre yönetimle Feyat Kıyak arasında gerçekleştirilen görüşme olumlu geçtiği ve Kıyak’ın başkanlığa devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - NECMETTİN DURSUN - ŞABAN BEYAZSAÇ