TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Vanspor kritik bir dönemden geçiyor. Zirve yarışının iyice kızıştığı haftalarda geçtiğimiz hafta sonu zor da olsa kritik bir galibiyet almıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı açıklama ile Zonguldak Kömürspor’u taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle, Vanspor kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan’ını ise hakaret nedeniyle PFDK’ya sev etti.

CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı açıklamada; "Zonguldak Kömürspor 11.02.2024 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.-Vanspor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

VANSPOR'DAN BİR İSİM PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Vanspor FK Kulübü kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan’ın 11.02.2024 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.- Vanspor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 12.02.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” denildi

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER