Ali Koç'tan Jose Mourinho bombası! Gelecek sezon için görüştü Ali Koç'tan Jose Mourinho bombası! Gelecek sezon için görüştü

TFF 2. Lig Beyaz Grupta dün nefes kesen maçlara sahne oldu. Grup lideri Esenler Erokspor, Diyarbekirspor’a 3-2 yenilirken Vanspor da kendi taraftarı önünde 1461 Trabzonspor’u 1-0 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı. Maç kapalı gişe oynanırken Vanspor taraftarı 90 dakika boyunca takımına destek verdi. Dolu tribünler karşısında oynanan maç nefes keserken iki takımın da ortaya koyduğu futbol takımlarını memnun etti. Maçı taraftarının desteğiyle 1-0 kazanan Vanspor maç sonunda futbolcular tribünlere giderek taraftarları selamladı.

VANSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Vanspor, 1461 Trabzon maçında taraftarlar ve basının verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Vanspor yaptığı açıklamada, “18.02.2024 tarihinde oynanan Vanspor FK / 1461 Trabzonspor karşılaşmasına, #TEK TRİBÜN / TEK YÜREK# sloganıyla çıktığımız, bu slogan ışığında Atatürk Stadyumu'nu dolduran tüm Van halkı ve taraftarları, hem Karakobralar hem de Gölkentliler taraftar grupları, tribünlerde yarattıkları müthiş ambiyans ve olağanüstü etkileyici destekle, taraftarın takımını nasıl pozitif yönde etkileyebileceğine dair en güzel örneği sergiledi. Bu gurur verici manzara, sadece Van'da değil, ülkemizin en güçlü taraftar desteğini simgeliyor. Takımımızın bugünlerde ihtiyaç duyduğu en önemli manevi güç budur. Bu destekle Vanspor'umuzun sezon sonunu şampiyon olarak, şanlı taraftarlarıyla kutlamasını temenni ediyoruz. Aldığımız galibiyette emeği ve payı olan tüm Vanspor taraftarına, bizi yalnız bırakmayan yanımızda olan basın grubuna teşekkür ederiz. Vanspor FK Yönetim Kurulu Üyesi Basın Sözcüsü Fikret Beler” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN