Temsilcimiz Vanspor,  ligin son haftasında deplasmanda Bursaspor maçı için sahaya çıktı. Serik Belediyespor'un genç kadroyla Esenler Erokspor'a karşı sahaya çıkmasını protesto eden Vanspor müsabakanın 21. Dakikasında sahadan çekildi.  Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor'a karşı U-19 kadrosuyla çıkması kararı sonrasından birçok ünlü isimden Vanspor’a destek mesajı gelirken son olarak bir dönem Süper Ligde forma giyen Vanspor eski futbolcusu ve spor yorumcusu Batuhan Karadeniz’den konuyla çok sert açıklamamalarda bulundu.

Van’da askeri araç devrildi: 6'sı ağır 11 asker yaralandı! Van’da askeri araç devrildi: 6'sı ağır 11 asker yaralandı!

BU NORMAL BİR MEVZU DEĞİL BUNLAR ARAŞTIRILSIN

Hakan Gündoğar’ın sunduğu Ümit Karan ve Batuhan Karadeniz’in konuk olduğu Skyspor YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Vanspor eski Futbolcusu Batuhan Karadeniz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı “ Bu normal bir mevzu değil bunlar araştırılsın. Serik Belediyespor futbol takımı şampiyonluk mücadelesini veren Vanspor 1 yıl başkanıyla yönetimiyle emek verdi.  Ben Vanspor’da oynadım iyi mi ayrıldım hayır o dönemki yönetimi sever miyim sevmem ama hak vardır hudut vardır.

YAZIKLAR OLSUN

Bu adamlar bir yılını vermiş türbinlere vermiş gitmişler gelmişler çoluk çocuğunun rızkını vermişler sen niye U-19 ile çıkıyorsun şampiyon olacak belki Vanspor. Serik camiasına soruyorum yarın siz şampiyonluğa giderken rakibiniz U-19 ile sahaya çıkarsa siz ne yapacaksınız? Yazık değil mi Vanspor’a? milyonluk şehre yazık değil mi? Yazıklar olsun. “Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL