TFF 2 lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, dün Mersin karşısında kritik bir galibiyet elde etti. Ligde Erokspor, şampiyonluk yarışında 5 puanlık avantajı elinde bulundururken Vanspor da son haftalardaki çıkışıyla lider Erokspor ile olan puan farkını iyice eritti. Vanspor, dün kritik bir galibiyete imza attı. Şampiyonluk ve play-off rakiplerinden biri olan Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 yenerek kritik bir galibiyet elde etti.

VANSPOR’DAN MERSİN’E FARKLI TARİFE

Vanspor FK evinde ağırladığı Mersin İdman Yurdu’nu 3-0’lık skor ile geçerek zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı. Maçın büyük bölümünün Vanspor üstünlüğüyle gerçekleşen maçta, galibiyeti ilk yarıda 2 gol ile 2. Yarıda 1 gol ile aldı. İlk yarıda Harun Kavaklıdere 17. Dakikada attığı gol ile öne geçen Vanspor FK, dakika 45+1 Hasan Bilal’de golüyle farkı ikiye çıkardı. Maçın son golünü Ahmet Ülük imza attı.

ŞAMPİYONLUK VE PLAY-OFF YARIŞINDA KIYASIYA YARIŞ DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta maçları dün oynanan maçlarla devam etti. Ligin sonu yaklaşırken Beyaz Grupta şampiyonluk ve Play-Off yarışı da iyice kızıştı. Ligde Erokspor, şampiyonluk yarışında 5 puanlık avantajı elinde bulundururken Vanspor da son haftalardaki çıkışıyla lider Erokspor ile olan puan farkını iyice eritti. Bu hafta lider Erokspor kendi Nazilli’yi 3-0 ile geçerken Vanspor’da Mersin’i aynı skor ile geçerek haftayı kayıpsız kapattı. Lig üçüncüsü şampiyonluk ve play-off hedefini sürdüren Bucaspor ise deplasmanda Serik Belediyespor’u 2-1 yenerek haftayı kayıpsız kapatan değer bir ekip oldu. Üst üste aldığı puan kayıpları sonrası zirve yarışından koparak ligde 4 sıraya gerileyen 1461 Trabzon ise evinde karşılaştığı Altınordu’yu 2-1 yenerek ligdeki yerini korudu. Ligde şampiyonluk ve play-off heyecanı sürerken lig 5’incisi Mersin Vanspor karşısında aldığı 3-0’lık yenilgi ile zirve yarışında koparken ligde 6 sırada buluna Ankaraspor ise Afyon deplasmanından aldığı beraberlikle play-off iddiasını sürdürdü.

Türkiye'nin Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu! Türkiye'nin Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu!

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ