TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk yarışında son düzlüğe girilirken Vanspor’da şampiyonluk hesapları da yapılmaya devam ediliyor.

Vanspor’da şampiyonluk umutları için son 90 dakika kaldı. Beyaz Grup’ta lider Esenler Erokspor son maça Vanspor’un 2 puan önünde Serik Belediyespor deplasmanına çıkarken Vanspor ise Bursaspor’a konuk olacak. Vanspor’da şampiyonluk umutları için son 90 dakika kalırken Esenler Erokspor’un Serik’e yenilmesini bekleyecek.

VANSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN TEK SENARYO

Ligin son hafta maçında lider Esenler Erokspor ile Vanspor arasında iki puanlık fark bulunurken Vanspor’un şampiyonluğu için gerçekleşmesi gereken tek senaryo; Vanspor kendi maçını kazanacak, Esenler Erokspor’un Serik Belkediyespor’a yenilmesini bekleyecek.

Metincan Cici, Vanspor’dan ayrılıyor mu? Sportif Direktör Osman Yıldırgan açıkladı! Metincan Cici, Vanspor’dan ayrılıyor mu? Sportif Direktör Osman Yıldırgan açıkladı!

AMEDSPOR VE EROKSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

TFF 2.Lig Beyaz ve Kırımız Grup’larda şampiyonlar bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. Her iki grupta şampiyonların belli olması için son 90 dakika kalırken Amedspor ile Esenler Erokspor’un alacağı beraberlik ve galibiyetlerde şampiyonluğunu ilan edecekler. Öte yandan Vanspor lig ikinciliğini garantilerken Play-Off mücadelesine 3.Tur’dan katılacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ