İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması

VEDAŞ’a ait atölyelerde onarılarak kuş yuvasına dönüştürülen panolar, ekipler tarafından sepetli vinçle ağaçlara takıldı. Enerji yatırımlarının yanı sıra doğaya ve çevreye de dokunmayı ihmal etmeyen VEDAŞ, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki mesire alanında bulunan ağaçlara 20 adet yuva yerleştirdi. Kuşların yağmur ve kardan korunması için tam anlamıyla yuvaya dönüştürülen elektrik panoları, Tatvan’ın yanı sıra Bitlis merkez ve diğer ilçelerinde de ağaçlara yerleştirilecek.

“300 MİLYONA YAKIN YATIRIM YAPILDI”

VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, kış aylarının gelmesiyle birlikte 150 adet yuvayı ağaçlara yerleştirmeyi planladıklarını söyledi. Demir, “VEDAŞ olarak Bitlis’te bu yıl 300 milyona yakın yatırım yaptık. Bunlardan çoğu Bitlis merkez, Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizde yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Enerji altyapısına yaptığımız yatırımlardan ziyade doğaya ve çevreye de dokunmayı ihmal etmeden çalışıyoruz. Bu düşüncede atıl durumdaki eski elektrik panolarımızı kanatlı hayvanlarımız için kışın yaşayabilecekleri mekanlar ve yuvalar haline getirmeye çalışıyoruz. Tatvan Belediyemizin yaptığı mesire alanına bu panolarımızı yerleştirdik. Enerji altyapısına sağladığımız yatırımlardan ziyade doğaya yaptığımız bu dokunuşlardan dolayı kanatlı hayvanlarımızı da unutmamış olmamanın mutluluğuyla birlikte emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tatvan ilçesinde hayata geçireceğimiz 20'nin üzerindeki yuvalarımızla birlikte il genelinde 150'yi aşkın atıl durumdaki panomuzla kanatlı hayvanlarımıza kullandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Necmettin Dursun