Erken saatlerde eline telefonu alıp platforma girmeye çalışan kullanıcılar, herhangi bir içeriğe erişemediğini bildirdi.

X (TWİTTER) ÇÖKTÜ MÜ?

Eski adıyla Twitter şimdiki adıyla X'in 21 Aralık sabah saatlerinde çöktüğü bildirildi. Kullanıcılar platforma erişim sorunu yaşadı. Yaşanan teknik sıkıntıya dair X'ten (Twitter) herhangi bir açıklama gelmedi.

Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti

ZAMAN AKIŞINA ERİŞİLEMİYOR

X platformuna giriş yapan kullanıcılar ana sayfalarında "Zaman akışına hoş geldin! Burası X'te neler olup bittiğini görebileceğin en iyi yer. Ne kadar fazla kişiyi ve ilgi alanını takip edersen zaman akışın o kadar iyi olur. Başlamana yardımcı olmak için sana birkaç öneride bulunacağız" ifadeleri yer aldı.

BAKANLIK TAKİPTE

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Twitter'ın bazı servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Süreç Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip ediliyor" ifadelerini kullandı.

TWİTTER (X) NE ZAMAN DÜZELECEK?

Twitter'da yaşanan sorun ilerleyen saatlerde çözüldü. Twitter'a erişim sorunun ardından birçok kullanıcı arama motoru üzerinden 'Twitter çöktü mü?, Twitter'a erişim problemi mi var? Twitter ne zaman düzelecek?' gibi soruların cevabını aramıştı.

Kaynak: tgrt haber