Sabah gazetesinin haberine göre Ankara'da bir Hastanede tedavi altında olan Z.E, 6 yıldır kocasından işkence gördü. Bu siddete artık dayanamayan genç kadın kısa bir süre önce balkondan atladı... İşte genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı:



17 YAŞINDA KAÇARAK EVLENDİ

Kocası G.E. ile annesi ve  üvey babasıyla yaşadığı yıllarda tanışan Z.E, 17 yaşındayken evden kaçtı ve evlendi. İlk çocuğu Hasan'a hamileyken tek tokatla başlayan şiddet 6 yıl boyunca hakaret, tehtid ve dayakla devam etti. 



TELEFONUNU ALDI

Z.E'nin insanlarla iletişim kurmasını engellemek isteyen G.E. genç kadının telefonuna el koydu. Üzerinde sigara söndürülülen Z.E satırla tehdit edildiğinde balkondan atladı ve iki ayağını kırdı.

 

ISIRARAK KULAĞINI KOPARTTI

Z.E'nin yaşadıkları bunlarla da bitmedi. Sonunda kocası tarafından ısırılarak kulağı koparılan genç kadın, çocuklarını geride bırakarak kaçtı.

 

ÜZERLERİNE KEZZAP ATTI

Konya'daki ailesinin yanına sığınan Z.E yaşadıklarını annesine anlattı. Kızını karakola götüren annenin koruma talebi karşılandı ve genç kadın bir süre sonra çocukları ile buluştu. Boşanma davası açtı.



CANİ KOCA ÇOCUKLARI KAÇIRDI

Annelerinin yanına geldikten 22 gün sonra çocukları kaçıran G.E. genç kadına bir komplo kurdu. "Çocuklarını internetten görmek istiyorsan, bir kafeye git, ben de internette olacağım, gör" dedi. Evden kız kardeşiyle çıkan kadını internet kafeye giderken yolda yakalayan G.E. iki kardeşin de üzerine de kezzap attı.

 

TEK GÖZÜ KÖR OLDU

Tek gözü kör olan Z.E'nin yüzü ve kafası yandı. Kollarında derin yanıklar oluştu.

 


1_3763_1

 

HAPİSTEN ÇIKINCA BENİ ÖLDÜRECEK

Tam 56 gün yoğun bakımda kalan Z.E'nin tedavisi devam ediyor. Göz kapağındaki hasar yüzünden günlerdir uyuyamayan Z.E'ye bacağından alınan bir parçayla göz kapağı yapıldı.



"HAPİSTEN ÇIKINCA BENİ ÖLDÜRECEK"

Eşi G.E'nin hapisten çıktığında kendisini öldüreceğini söyleyen genç kadın şimdi yetkililerden yardım bekliyor. 

Editör: TE Bilisim