Sedat Aykaç ve Yeşim Uçan çifti Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı renkli düğün töreninde akraba, dost ve Van’ın önde gelen isimleri çifti bu mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı.

HER KESİMDEN İNSANI BİRLEŞTİRDİ

Müthiş bir organizasyonun gerçekleştiği düğün töreninde hayatlarını birleştiren Aykaç ve Uçan çiftinin törenine iş ve siyaset dünyasından birçok önemli isim katılırken aynı zamanda Van’da her kesimden cenahın katılımıyla bir tören düzenlendi. 20 Mayıs Cuma günü düzenlenen düğün töreninde gelin ve damadın heyecanı gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı.

HALAY HİÇ BİTMEDİ

Aykaç ve Uçan çiftinin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde pistte oynamasıyla devam etti. Çiftin kestiği düğün pastası, davetlilere ikram edildi. Ardından yapılan nikâh töreninde çiftin şahitliğini Abdurrahman Çohaz yaptı. Takı merasiminin ardından düğünde çeşitli yöresel şarkılar eşliğinde gönüllerince oynayan davetliler, keyifli bir akşam yaşadı. Düğün töreninde konuşan damat Sedat Aykaç’ın babası Sabri Aykaç; “Bu mutlu günlerinde akraba ve dostları tarafından yalnız bırakılmamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aykaç ve Uçan ailesi olarak böylesi mutlu bir günde bir arada olmak bizim için büyük mutluluk oldu. Çocuklarımız hayatını birleştirdi. Umarız ki hayırlı ve mutlu bir yuvada mutlulukları da daim olur. Bizimle beraber bu mutluluğa iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi. Öte yandan nişan töreni ise bir gün önce Erenoğlu Düğün salonunda yine büyük bir coşku ile gerçekleşti.

ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim