ŞEHRİVAN ÖZEL HABER - Belediye başkanı İsmail Say öncülüğünde sosyal belediyecilik anlamında ilkleri gerçekleştiren Edremit Belediyesi, bir anlamlı kampanyanın daha startını verdi.

Say'ın başkanlığı döneminde vatandaştan tam destek alan bir çok çalışmayı hayata geçiren Edremit Belediyesi, soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtacak bir çalışma için de kolları sıvadı. "Bu soğukta kimse dışarıda kalmasın, kimse üşümesin!" sloganıyla sokakta yaşayanlara ve sokakta kalanlara yardım eli uzatan Edremit Belediyesi, vatandaşları sahipsizleri belediyeye bildirme çağrısında bulundu. "Van Edremit'te evsiz, sokakta kalan birini görür veya haberdar olursanız lütfen" diyerek yaptığı çağrıda, 0432 312 21 53 nolu çağrı merkezi numarasını paylaşan Edremit Belediyesi kurumsal hesapları, "Her zaman, her yerde yanınızdayız" ifadeleri ile kampanyayı duyurdu.

"KİMSEYİ SOKAKTA BIRAKMIYORUZ"

Evsiz ve kimsesiz insanlara umut olan bu çalışmayı Edremit'teki vatandaşların da desteğini almak üzere sosyal medyada paylaşan belediyenin "Kimseyi Sokakta Bırakmıyoruz" kampanyası kısa sürede büyük destek gördü. Bir çok kullanıcı kampanyayı paylaşırken, o kampanya kentteki bir çok isimden de tam destek aldı.

Editör: TE Bilisim