Hazırlıklarını tamamlayan esnaf, işyerlerini Sevgililer Günü’ne özel süslerle donattı. Sevgililer Günü’ne özel hediyelik eşya tasarladıklarını ifade eden Star 2000 işletmecilerinden Mehmet Şaki, “Sevgililer Günü satışlarımız yaklaşık bir hafta öncesinden başladı. Vatandaşlar özellikle ‘Oscar’ adı verilen heykel ve içerisinde 365 sevgi sözcüğünün olduğu aşk kavanozuna rağbet gösteriyor” dedi.

Sevgililer Günü’ne has tasarlanan hediyelik eşya fiyatlarının 30 ile 55 TL arasında değiştiğini ifade eden Şaki, “Tüm sevgililerin sevgililer gününü kutlar, ağladıkları gün dahi en mutlu oldukları gün olsun” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar ise, Sevgililer Günü’nü yılın 365 günü yaşadıklarını belirttiler. Kimi vatandaş sevdiğine kalıcı bir hediye aldığını belirtirken, kimi vatandaş da beraber yemek yiyeceklerini söyledi. Sevgililer Günü’nün özel bir gün olduğunu ve tek bir güne sığdırılmaması gerektiğini vurgulayan Berivan Taş, “Sevgililer 365 gün hatırlanmalı. Sevdiğine sevdiğini belli etmeli. Sadece bir güne sığdırılmamalı. Bu duygularla tüm sevenler, sevdiklerine sadık kalsınlar ve sevgilerini bir güne sığdırmasınlar” şeklinde konuştu. 

 

Editör: TE Bilisim