Çiçeklerle süslenen kırlar ve ağaçlar, yüzlerce tür kuş ve kelebek, fotoğraf karelerine bir kartpostal güzelliğinde yansıyor. Bu fotoğraflar Doğan Haber Ajansı Erciş Muhabiri Kenan Aşçıoğlu’nun objektifinden.

 

Van Gölü kenarında bulunan ve yeşiliyle ünlenen Erciş İlçesi, bahar aylarının gelmesi ile birlikte seyrine doyumsuz manzaralar sunmaya başladı. Çiçeklerle süslenen kırlar ve ağaçlar, yüzlerce tür kuş ve kelebek, fotoğraf karelerine bir kartpostal güzelliğinde yansıyor. Doğan Haber Ajansı Erciş Muhabiri Kenan Aşçıoğlu’nun objektiflerine yansıyan fotoğraflar kartpostal gibi.

 

23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen Richter ölçeğine gören 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki iki depremle sarsılarak bir enkaz yığınına dönen Erciş İlçesi, geçen zaman içerisinde yeniden toplanmaya çalışırken, bahar ayı ve başlayan çözüm süreci ise insanların umutlarını yeniden yeşertiyor. Rengârenk kelebekler ve yüzlerce kuş türüne ev sahipliği yapan Erciş'in çiçek bahçelerine dönüşen kırlarına akın eden vatandaşlar, depremi unutup baharın tadını çıkarmaya çalışırken, fotoğraf karelerine ise bir kartpostal güzelliği yansıyor. 

Editör: TE Bilisim