Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından açıklanan, 2013 yılı idari ve adli yargı ana kararnamesiyle Aydın Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığı’na atanan Van Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 5. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kerem Küçük’ün burnunda nefes almasını etkileyecek rahatsızlık tespit edildi.

 

1 SAATLİK OPERASYON SONRASI TABURCU EDİLDİ

 

Doktorlar tarafından yapılan kontrollerde ameliyat olması gereken Küçük, Özel Divan Hayat Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Uzman Doktor Metin Çeliker tarafından yapılan 1 saatlik operasyonla burnundaki rahatsızlığı giderilen Kerem Küçük, sağlık durumunun düzelmesiyle hastaneden taburcu edildi.

 

KÜÇÜK: RAHATSIZLIĞIM BAŞARILI BİR OPERASYONLA GİDERİLDİ 

 

Hastalığın teşhisinden, ameliyat sonrasına kadar kendisi ile yakından ilgilenen hastane yönetimi, doktorları ve personellerine teşekkür eden Küçük, “Başarılı bir operasyon sonrası burnumda yaşadığım rahatsızlık giderildi. Bu nedende tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim. Hastanede bulunduğum süre içinde de beni yalnız bırakmayan, telefon açan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm mesai arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi. (Şehrivan)

 

Editör: TE Bilisim