Özel İstanbul Hastanesi Onkoloji Servisi’nin birinci yıldönümü nedeniyle bir kutlama programı yapıldı. Kutlamaya, Hastane Genel Müdürü Ömer Çiçeksay, İdari İşler Direktörü Soner Erkan, hastane personeli, onkoloji hastaları ve hasta yakınları katıldı. Kutlama töreninde canlı müzik eşliğinde şarkı söyleyen hastalar halay çekip dans etti.

Program, Onkoloji Servisi’nin birinci yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastanın, Onkoloji Uzmanı Dr. Doğan Koca ve 65 yaşındaki onkoloji hastası Aynur Dalkılıç tarafından kesilmesi ve katılımcılara ikram edilmesiyle sona erdi. Kutlamanın sonunda bir açıklama yapan Özel İstanbul Hastanesi Onkoloji Uzmanı Dr. Doğan Koca, hastalarla güzel vakit geçirmeye çalıştıklarını belirterek, “Bugün, onkoloji servisimizin birinci yıldönümü. Hastalarımızla bugünü beraber kutlamak istedik. Onları kısa bir süreliğine de olsa mutlu edebiliyorsak, onlara şifa verebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

 Bölgede tek onkoloji kliniği olarak çalıştıklarını ifade eden Hastane Genel Müdürü Ömer Çiçeksay da şunları söyledi: “Burada verdiğimiz hizmetten dolayı gayet gururluyuz. Hastalarımızdan da bugüne kadar hep olumlu geri dönüşler aldık. Bu da bizleri sevindiren bir durumdur. İnşallah bunun gibi diğer bölümlerimizde de aynı bu hizmeti vermeye devam edeceğiz. Daha farklı yeniliklerle ve daha güzel bölümlerle yolumuza devam edeceğiz.” Onkoloji hastaları ise, yapılan hizmetten oldukça memnun olduklarını belirterek, “Böyle bir etkinlik hastaların morali açısından çok önemlidir. Dr. Doğan Koca başta olmak üzere tüm hastane yetkililerine ve personeline bizlere böyle kutlama hazırladıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim