Van’da bir ilki gerçekleştiren, farklı konsepte balık çeşitlerini tandırda pişirerek hizmet vermeye başlayan ‘ Tandırvan Balık Evi ‘ 1’inci yılını geride bıraktı.  İşletme sahibi Şükriye Cansever;  İşletmeciliğe verdiğimiz önem bizi misafirlerimizin teveccühlerine layık gördü. Biz de bu teveccühü her geçen gün nasıl arttırabiliriz mantığında işimize yaklaştık” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl 7 Mart günü Van merkez de Ezberciler iş merkezi arka sokağındaki İnkilap 1. Sokakta kapılarını müşterilere açan ‘Tandırvan Balık Evi’ 1’inci yaşını kutluyor. Unutulmuş bir geleneği günümüze taşıyarak, özellikle Van balığını tandırda pişirme ve farklı bir konseptteki sunumlarla adından söz ettirmeyi başaran ‘Tandırvan Balık Evi’ balık çeşitlerinin yanında yöresel yemekleri de çömlekte ve tandır ateşinde pişirerek müşterilerine doğal lezzeti tattırdı.

 

 Açıldığı günden itibaren hizmet kalitesini bir adım ileri götürmeyi amaçladıklarını söyleyen ‘Tandırvan Balık Evi’  İşletme sahibi Şükriye Cansever, “Tandırvan 1’inci yılını başarılı bir şekilde geçirdi. İşletmeciliğe verdiğimiz önem bizi misafirlerimizin teveccühlerine layık gördü. Biz de bu teveccühü her geçen gün nasıl arttırabiliriz mantığında işimize yaklaştık. Bundan sonra "Kaliteli Hizmet" anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmeden, daha iyisini nasıl yaparız sorusunun cevabını aramanın birincil görevimiz olduğu bilincindeyiz.” Şeklinde konuştu.

 

İşletmenin hizmete açılmasıyla beraber Van ve Van Balığının tanıtımına büyük katkı sunduklarını ifade eden Cansever, “ Farklı isimle adlandırılan Van balığının asıl ismini kamuoyuna anlatmaya ve duyurmaya çalıştık. Van’ımızın birçok değerleriyle beraber Van Balığının da Van için önemli bir değer olduğunun farkındalığını ilmik ilmik işledik. Kısa sürede Van balığının da Van’ın bir markası haline getirmek için çaba gösterdik. Çok şükür bunu başardığımıza inanıyorum. Bu duyarlılıkla başladığımız bu yolculukta kısa sürede yerli ve yabancı basının dikkatini çekti. Yapılan haberler ve özel programlar sayesinde Van balığının adını ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde duyurmayı başardık. Tabiki bu başarı sadece bizim değil. Bu başarı açıldığımız günden beri desteklerini esirgemeyen yerel ve ulusal basına mensuplarının burada payı çoktur. Bu vesileyle basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

 

Özel günlerde sosyal sorumluluk duyarlılığa dikkat çekmek için fiyatlarında özel indirim uyguladıklarını anlatan İşletme sahibi Şükriye Cansever,    işletmenin 1’inci yıl dönümü nedeniyle ve bir sonraki gün de dünya kadınlar günü olması nedeniyle 7 Mart’ta tüm müşteriler,  8 Mart tarihinde ise sadece kadın müşterilerine indirimli fiyat uygulayacaklarını söyledi. 

Editör: TE Bilisim