TOKİ, Van'da depremden sonra yıkılan Sosyal Meskenler yerine yapılan konutların fazla kalanlarını kiracılar için satışa çıkardı.

Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılan ve hak sahiplerinin dışında yüzlercesi de kura ile belirlenecek olan konutlarla ilgili duyuru yapan TOKİ, o konutlarla ilgili ayrıntıları, başvuru koşullarını ve fiyat listelerini de belirledi.

 

BAŞVURULAR BU TARİHTE BAŞLIYOR!
 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 425 konut satışa çıkarıldı. 11 Nisan 2016 tarihinde başlayan başvuruların 11 Mayıs 2016 tarihinde sona ereceği ve kura çekiminin ise 23 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı belirtildi. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 2+1 ve 3+1 konutlardan oluşan 852 konutun 427 tanesi hak sahiplerine dağıtılırken, geriye kalan, 425 adet konut ise satışa çıktı. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvuruların Türkiye Halk Bankası’nın tüm şubelerine yapılabileceği kaydedildi.

 

İŞTE O KONUTLARLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR!

TOKİ konutlarla ilgili ayrıntılı bilgiyi sitesinde de paylaşırken konutlarla ilgili hak sahipliği konusundaki kriterler ve öncelikli olacak hak sahipleri ile ilgili verileri de paylaştı. Konutların yüz ölçümleri, fiyatları ve diğer şartları paylaşan TOKİ Başkanlığı o detayları şöyle paylaştı:

 

SATIŞ DUYURUSU VE BİLGİLENDİRME FORMU İÇİN TIKLAYIN!

2+1 KONUT FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

3+1 KONUT FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

 

Editör: TE Bilisim