Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan dayanışmasını bu yıl da sürdürerek bünyesindeki 120'yi aşkın üyeye Ramazan hediyesi gönderdi.

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti, Van'daki gazetecilere Ramazan'da yardımlaşma ve dayanışmanın ifadesi olan Ramazan kumanyası gönderdi. Bünyesindeki 120 üyenin tamamına hazırladığı Ramazan Paket'lerini kargolayan cemiyet, geleneksel hale gelen dayanışmayı bu yıl da sürdürdü. Önemli gün ve haftalarda basın mensuplarını unutmayan VGC; her yıl yaptığı gibi bu yıl da gerçekleştirdiği bu hareket ile alanda çalışan gazetecilerden de takdir aldı.

AMAÇ DAYANIŞMA...
Yapılan paylaşımlarla ilgili konuşan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu başkanı Fatih Sevinç, "Yönetim olarak son bir kaç yıldan beridir üyelerimize Ramazan ayının maneviyatını yansıtan ve aramızdaki dayanışmanın örneği olarak Ramazan Paket'i gönderiyoruz. Buradaki amacımız hem bu manevi ayda Ramazan'ı hatırlatan bir hediye sunmak aynı zamanda cemiyetimiz üyeleri arasında bir birliktelik, bir dayanışmayı yaşatmak. Gönderdiğimiz paketlerin içine bir de mesaj bırakıyoruz. Ve son bir kaç yıldır kapısına kadar gelen hediyeyi alan bir çok üyemiz bizi arayarak minnettarlıklarını iletiyorlar. Bu vesileyle bu kargoların ulaşmasından dolayı katkılarından dolayı Aras Kargo YYÜ Şubesi'nde de teşekkür ediyoruz" dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sevinç konuyla ilgili olarak ayrıca; "Biz VGC olarak önemli bir temsiliyet yüklendiğimizi ve ciddi bir misyon yüklendiğimizin farkındayız. Sadece Ramazan ayında değil her daim sağlamamız gereken bir birliktelik var. Ramazan bu aylardan, zamanlardan sadece birisi. Ramazan'da sunulan bir hediye ile üyelerimiz ile temas kuruyoruz. Farklı zamanlarda ise gerek bir araya gelerek gerek onları misafir ederek bunu sağlıyoruz. Zor bir dönemden geçiyor, zor bir bölgede görev yapıyoruz. Biz Vanlı gazetecilerin de hiç şüphesiz birlikteliği en üst seviyede tutması gereken bir dönem. İşini yapmak için mücadele veren gazetecilerimizi her şartta kollamak ile birlikte cemiyet olarak Van'da gazetecilik etiğinin hakim olması anlamında da önemli mücadeleler veriyoruz. İnşallah bundan sonra da gazeteciler ile ilgili çalışmalarımızı ve uğraşlarımızı aralıksız sürdüreceğiz." dedi. 
 

Editör: TE Bilisim