Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen ve VATSO’nun da katkı sunduğu eğitim yardımları düzenlenen tören ile öğrencilere dağıtıldı.

Van Ticaret ve sanayi Odası’nın da katkı sunduğu, genişlettiği ve her yıl değişik bölgelerde dağıtımı yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği geleneksel eğitim yardımları bu yıl Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okulu, Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu ve Türkiye Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Eğitim yardımlarının dağıtım törenine VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi, Faruk Biner ve Ömer İnanç katıldı. VATSO Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan yardımların bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarını arttıracak bir motivasyon olarak görülmesini isteyerek, Oda olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Van Ticaret ve Sanayi Odasının her zaman eğitimle iç içe olduğunu, Odanın bir üst kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da eğitim konusunda son derece hassas olduğunu, yardımlardan dolayı TOBB’a da teşekkür ettiklerini söyledi. Yapılan konuşmanın ardından öğrencilere yardımları dağıtıldı.

Editör: TE Bilisim