Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu Hacıbekir Mahallesi Dumlupınar İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Duman’a devretti. 

 


Şirket merkezinde gerçekleşen etkinlik sırasında VEDAŞ Şirket Müdürlüğü koltuğuna temsili olarak oturan Muhammed Duman, öğrencilerden gelen sorulara cevap verirken, enerji tasarrufu yapmanın önemine vurgu yaptı. Duman, “Çocuklara aydınlık bir gelecek bırakmak için enerjimizi tasarruflu kullanmalıyız. Unutmayınız ki tasarruf en ucuz üretimdir” dedi. 

 


Öğrencilerin enerji konusundaki farkındalıklarının gelecek için umut verici olduğunu ifade eden VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında; Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerimizde etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. VEDAŞ ailesi olarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bugün gördük ki öğrencilerimiz enerjinin kıymetinin ve öneminin ziyadesiyle farkındalar. Geleceğimizin emin ellerde olduğuna inancım bugün bir kez daha arttı. Öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştiren fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. 

 

“ÇOCUKLAR EN BÜYÜK HAZİNEMİZDİR” 


Hacıbekir Mahallesi Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Tahsin Sönmez ise, “Öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım. En büyük hazinemiz olan çocuklarımızı yetiştiren ve geleceğimizin sağlıklı temeller üzerinde inşa edilmesini sağlayan tüm öğretmenlerimizi de bu vesileyle kutluyorum. Bu anlamlı günde öğrencilerimizi misafir eden VEDAŞ ailesine teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. 

 

ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ 


Öğrencilere hediye dağıtılmasının ardından VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Tahsin Sönmez ve 4. sınıf Öğretmeni Gülden Badak ile öğrenciler, VEDAŞ Şirket Merkezinde fidan dikerek ziyareti sonlandılar.

Editör: TE Bilisim