Van’ın yeni Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile Vanlılara önemli mesajlar verdi.

"DOĞU'NUN İNCİSİ MEMLEKETİM VAN'A" KAVUŞUYOR OLMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİM”

Nurettin Aras, açıklamasında, “Yüce Rabbimin takdiri ve Sayın Bakanımızın tensip ve teveccühüyle şahsımıza tevdi edilen Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü vazifesine bugün itibariyle Bismillah diyerek başlamış bulunuyoruz. 15 yıl aradan sonra çocukluğumun, öğrenciliğimin ve vazife hayatımın en güzel yıllarının geçtiği "Doğu'nun incisi Memleketim Van'a" kavuşuyor olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim.

“EĞİTİM ÇITAMIZI VAN'IMIZIN HAK ETTİĞİ SEVİYEYE YÜKSELTECEĞİZ”

Açıklamasının devamında Aras, “Bu kıymetli vazifeyi nasip eden Allah'a hamdolsun. Siz kıymetli meslektaşlarım, yönetici, öğretmen, okul aile birliklerimiz, velilerimiz ve varlık sebebimiz olan göz aydınlıklarımız sevgili öğrencilerimiz ve tüm hemşehrilerimizle birlikte eğitim çıtamızı Van'ımızın hak ettiği seviyeye yükseltmek, çocuklarımızı ve gençlerimizi köklerine bağlı, milli manevi değerlerinin farkında ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirmek en büyük gayemiz olacaktır.

“SİZLERİN DESTEĞİ VE HEYECANI BİZİ HEDEFİMİZE ULAŞTIRACAK”

Bu önemli vazifeyi icra ederken sizlerin desteği ve heyecanı bizi hedefimize ulaştıracaktır. Bu duygu ve hissiyatla sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor dualarınızı bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, memleketimize layıkıyla hizmet etmeyi bize nasip etsin.” Dedi.

Bakan Yerlikaya: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlama güzergahları arasında değil Bakan Yerlikaya: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlama güzergahları arasında değil

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - NECMETTİN DURSUN