Hayatınızda yer alan en önemli kadına, ana kraliçenize bu anneler gününde müthiş ve unutulmaz bir hediye almak istiyorsanız Lizay Pırlanta’ya davetlisiniz. Bu sayfalarda yer alan göz kamaştırıcı güzellikteki pırlanta bileklik modelleriyle onun koltuklarını kabartacağınızdan emin olabilirsiniz.

pırlanta yıldız bileklikpırlanta suyolu bileklik0,67 karat pılanta fantezi bileklik
Muhteşem Güzellikte Su Yolu Bileklik Modelleri
Her anne, su yolu bileklik karşısında erir gider. Siz de bu zarif bilekliklerden anneler gününde annenize armağan ettiğinizde onu dünyanın en mesut annesi yapabilirsiniz.
Altın fantezi bilekliler serisini incelediğinizde; aralarına pırlantadan çiçekler serpiştirilmiş olan altın bilekliklerle hayatınızın anlamı olan annenize en güzel çiçekleri aktarabileceğinizi görebilirsiniz.
Nazarlıklarla harmanlanmış olan zarif altın bilekliklerse, iç içe zincirlerle birbirine geçmeli pırlanta detaylarına sahip olan bileklik modelleriyle zarafet konusunda yarışıyor adeta.

altın nazar boncuklu bileklikaltın nazar boncuklu damla bileklikaltın suyolu bileklik
Özgür bir ruha sahip olan anneniz içinse; kelebek figürlü bileklik modellerini tercih edebilirsiniz.
Hatta dilerseniz top top sıralanmış altın boncuklarla bezeli bilezik tasarımlarıyla annenizin yüzünü güldürebilirsiniz.
Kalpli- pırlanta taşlarla kaplı bileklikler ona sevginizi anlatmaya yetecektir.
En güzel sonsuzluk figürüyle detaylandırılmış orijinal ve sıra dışı bileklik tasarımlarını Lizay Pırlanta sayfalarında bulabileceksiniz.
Dilerseniz Lizay’dan annenize seçtiğiniz bilekliği tek sıra zincirli modellerden seçebileceğiniz gibi çift zincirli olanlardan da seçebilirsiniz.
Hatta annenizi kem gözlerden korumak için ona klasik tasarımlı nazar bilekliklerinden hediye edebileceğiniz gibi modern tasarımlı ve hiç bir yerde görülmemiş tasarımlara sahip nazar bileklikleriyle de sevindirebilirsiniz.

pırlanta zümrüt bileklikaltın taşlı bileklikaltın fantezi kelepçe
Birbirinden Özel Tasarımlı Şans Bileklikleri
Öte yandan yıldızlarla, meleklerle, yunuslarla ya da ağaçlarla detaylandırılmış olan altın şans bileklikleriyle de onu dünyanın en mesut ve bahtiyar annesi yapabilirsiniz.
Dilerseniz pırlanta su yolu bilekliklerle biricik annenizin bileklerini tam tur pırlanta taşlarla çevrelebilirsiniz.
Kısacası Lizay’da anneler için yok yok diyoruz. Her annenin zevkine, beğenisine ve tarzına uygun olan altın ve pırlanta bileklik mixleriyle annelerinizi sevindirebilirsiniz.

pırlanta elmas bileklikpırlanta yakut bileklik
Size bakıp iç çekerek bir kez daha ‘seni iyi ki dünyaya getirmişim’ bakışını ya da ‘seninle gurur duyuyorum’ ifadesini görmek için ondan bu güzel hediyeyi esirgemeyin diyoruz

Editör: TE Bilisim