Bir kadın belki kolye ya da bileklik takmadığında güzelliğinden ve ışıltısından pek de bir şey kaybetmeyebilir ama küpe takmadığında hep bir şeyler eksik gibidir hatta çıplak gibidir adeta. Zira küpeler doğanın kadına sunduğu en büyük miraslar en büyük hediyelerdendir. Kleopatra’dan, Truvalı Helen’e, Marilyn Monroe’ya kadar tarihte bir çok güzellik ikonunun her zaman kullandığı doğal, romantik ya da ışıltılı küplerle var olduklarını görmekteyiz. Çünkü pırlanta küpeler bir kadının olmazsa olmazlarındandır.

Forevermark tektaş pırlanta küpeForevermark tektaş pırlanta küpe
Zen’se tabiatın kadınlara olan bu armağanını adeta şiirsel niteliklerde gözler önüne sunuyor. ‘Işıltının sesi’ sloganıyla Zen’de sizi çağıran küpelerin bu sesine kulak verin ve bahar kampanyası sonlanmadan en güzel küpeleri siz alın diyoruz. Bu konuda hem daire hem de köşeli formlarıyla dünya markası statüsünde yer alan Forevermarkt küpe modellerini mutlaka görmenizi öneririz. Zira geometrik yansımalarıyla bu küpe modelleri bir çok baynın ruhuna ve kişisel beğenisine hitap etmekte. Yanı sıra renksiz ya da renkli tektaşlarla da güne en tatlı uyanan siz olabilirsiniz. Bu rüyamsı renklerdeki küpeler hayatınıza renk katacaktır. Safir, zümrüt, sitrin, ametist ya da yakut tektaşlarla sizde aynaya baktığınızda gününüzü renklendirebilecğeiniz gibi giysilerinizi de renklendirebilirsiniz.

Tria pırlanta küpeTria pırlanta küpe
Tria küpe modelleri göz doldurucu niteliğiyle karşınıza çıkarken fantazi serisi sizi hem eğlendirecek hem de düşündürecektir. Çünkü Zen sayfalarında renkli taşların cümbüşü yüzlerce küpe seçeneğiyle aklınızı başınızdan alacak desek yeridir. Ayrıca şu aralar küpelerde 40’a varan indirimi gördüğünüzde aklınız tam manasıyla çelinecek desek abartmış olmayız.

Sonsuzluk pırlanta küpeSonsuzluk pırlanta küpe
Gün boyu enerjinize ışıltılarıyla eşlik edecek olan tek taşlar, çift taş küpe modelleri, nostaljik esintiler taşıyan gizli ışıltılara sahip vintage çiçek küpe modelleri, romantizm ve aşk yüklü fantazi küpe modelleriyle sizde içinizde yatan ve hayalini kurduğunuz ışıltılı küpe modellerini Zen sayfalarında bulabielceğinizden emin olabilirsiniz.

safir küpesafir küpe
Ofis şıklığında döpiyesinizi ya da bu yıl çok trend olan bayan takım elbisenizi en net ve naif şekilde tamamlayabilecek olan tek taş küpe modelleri, çift taş ya da trialar hatta hatta renkli taş küpelerden herhangi biri olabilir. Öte yandan hafta sonunda hoşlandığınız casual -denim şıklığını tamamlayacak olan da halka küpe moelleri, Forevermarkt’lar ya da fantazi küpelerden gönlünüzün ısındığı bir Zen modeli dahi olabilir.
Özel davet gecelerinde sizi şairane bir şıklığa kavuşturacak olan ihtişamlı lale motifli sallantılı küpelere ya da elmas küpe sersine ne demeli? Saten, organze, brokar ya da ipekli tuvaletlerinizin ya da küçük gece elbiselerinizin içinde asla bir eksiklik htirmeyecek ve güzelliğinizden, ihtişamınızdan ödün vermenize izin vermeyecek olan bu küpe modellerine şimdilerde https://www.zenpirlanta.com/ sayfalarında çok daha uygun fiyatlarda 30 – 40’a varan indirimlerle kavuşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim