Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde büyük operasyonlara imza atarak bu sıralar adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle asayiş olaylarında büyük başarılar gösteren Van Emniyeti, kaçakçılığa da geçit vermiyor. Hemen hemen her gün kaçakçılık konusunda büyük operasyonlar gerçekleştiren Van polisi bu sıralar kaçak sigara konusunda Türkiye rekoru kırdı.

 

 

KAZAYA KARIŞAN ARAÇLA KAÇAKÇILIK

Her gün yeni bir operasyona imza atan Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri dün de Erek Caddesi üzerinde 7 bin 500 karton kaçak sigara ele geçirdi. İpekyolu ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri dün saat 18.00 sıralarında bir ihbar aldı. Erek Caddesi üzerinde kaza yapan araçta kaçak sigara olduğu ihbarını alan ekipler hemen olay yerine gitti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kazaya karışan otomobilde inceleme yaptı.   

 

 

ARABAYI BIRAKIP KAÇTI

Diğer ekiplerinde olay yerine gelmesiyle çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, araçta farklı markalarda 7 bin 500 karton bandrolsüz kaçak sigara tespit etti. Piyasa değeri 25 bin TL olan kaçak sigaralara el konulurken, şüphelilerin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. Kaza yapan ve içerisinde kaçak sigara bulunan aracın İstanbul’dan kiralandığı belirtilirken, araç çekici marifetiyle incelenmek üzere otoparka çekildi.   

Editör: TE Bilisim