Kore dizisi olan  “Innocent Defendant” adlı yapımdan uyarlama olan FOX dizisi Mahkum yarın, yani 21 Nisan Perşembe günü yeni bölümü ile ekrana gelecek. Her bölümü ile nefessiz izlenen, sosyal medyanın da konusu olan dizinin son bölümündeki veda seyirciyi üzdü. 

Dizide, Savcı Fırat Bulut'u aklamak için canla başla çalışan Avukat Cemre karakterine hayat veren oyuncu Seray Kaya senaryo gereği öldürülerek diziye veda etti. Dizinin son bölümünde sosyal medya hesabından tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti, 'Varlığınız ve desteğinize minnettarım.. Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle' notunu paylaştı. 

Seray Kaya'nın vedası senaryo gereği bilinen bir gerçek olsa da seyirci bu vedayı hiç sevmedi. Herkes Savcı Fırat ile aralarında yaşanacak bir aşkı beklerken Cemre'nin erken vedası seyirciyi üzdü. Akıllara ise Cemre'nin yerine kim gelecek sorusu takıldı. 

Seray Kaya’nın veda ettiği Mahkum dizisine yeni bir karakter katılacak. Neslihan Arslan’ın 21 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümde diziye katılacak.

Polis rolü ile dizinin kadrosuna 18. bölümde katılacak olan Neslihan Arslan'ın Mahkum macerası uzun soluklu olmayacak. Arslan da dizide sadece birkaç bölüm konuk oyuncu olarak yer alacak. Ardın diziye veda edecek. 

İstanbullu Gelin dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Neslihan Arslan. 2016 yılında ilk kez Familya dizisi ile ekrana merhaba demişti.

Peki başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? 

13 Temmuz 1986 İstanbul doğumlu olan Neslihan Arslan, eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamladı.

Kamera karşısına ilk kez 2016 yılında Familya dizisi ile geçti. Efkar karakterini canlandırdığı dizide Uğur Yücel, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Cansu Tosun gibi isimlerle çalıştı. 

2010 Yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu Temiz Ev oyunu ile sahnelerde yer almaya başladı. Bunu Dip Sahne, Tiyatro Adam ve İkinci Kat’ta yer alan Zenciler, Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı, LET, Küçük ve Aynur Hanım’ın Bebeği izledi. Şu an devam etmekte olan Fanatik isimli oyunda Salih Bademci ve Nurhan Özenen ile birlikte yer almaktadır.

2010 yılında Kerem Yılmazer Ödülleri’nde Genç Yetenek Teşvik Ödülü almaya hak kazandı. 2011 yılında Sadri Alışık Müzikal ya da Komedi Efes Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Aynı zamanda 2011 yılında Afife Jale Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu dalında aday olmuştur.

Neslihan Arslan aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçısıdır.

Editör: TE Bilisim