25 yaşındaki anne Morgan Brechler, kızı Hadlie henüz birkaç aylıkken başladığı seyahatlerinde, Amerika'nın en ünlü doğa parklarını ziyaret ederek yeşille tanışmış. Şimdiden Joshua Tree ve Büyük Kanyon gibi ulusal parkları gören Hadlie, Meksika ve Hawaii'de annesiyle birlikte keşfe çıkmaya bayılıyor.

 

"O BENİM EN İYİ ARKADAŞIM"

Kendini bir doğa hayranı olarak nitelendiren Brechler, Hadlie'yi sırtına alarak tırmanışlar yapıyor, 18 aylık olmasından itibaren evdeki tırmanış duvarında pratik yapan Hadlie ise halinden oldukça memnun.

 

 

Brechler, “Çocuklar için doğanın içinde olmak, onunla temas etmek çok önemli. Teknolojinin duvarları arkasında kayboluyoruz. Hadlie'nin hayatı değerlendirmesini istiyorum, bunu ancak doğa yapabilir. Büyüdüğünde Toprak Ana'yla dost olabildiği için minnet duyacak. Seyahatlerimiz, kamplarımız ve tırmanışlarımız sırasında biriktirdiğimiz anıların her birini çok seviyorum” dedi.

 

 

Brechler, çocuk sahibi olunduğunda hayatın sona erdiği düşüncesinin çok yanlış olduğuna inanıyor: “Hayatım, Hadlie ile başladı. O benim en iyi arkadaşım ve ilham kaynağım. Bu macerayı onun dışında paylaşmak isteyebileceğim biri olamazdı.”

 

 

Haftanın beş günü sürdürülebilir tarımla ilgili dersler alan Brechler, bir şirkette peyzaj tasarımları yapıyor. Hafta sonlarını ise Hadlie ile keşif yapmaya ayırıyor. “Hadlie henüz küçük olduğundan, seyahatlerimiz göründüğü kadar kolay olmuyor. Neyse ki çoğu zaman uyumlu hareket edebiliyoruz. Bana göre, Hadlie ile yaptığımız şey insanlara ilham veriyor. Fotoğrafları gördüklerinde, bize eşlik ettiklerini hissediyorlar. Doğayla kurduğu temas onun karakterine ve ileride kim olacağına yön verecek.” Brechler, yemyeşil ve ilham dolu fotoğrafları Instagram hesabı üzerinden de paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim