AÖF sonuçları açıklanıyor 15 gün içinde aof sonuçlarının anadolu.tr adresinde erişime açıklması bekleniyor. aof sinav sonuçları sistem giriş sayfasından T.C ve TCKN şifresiyle giriş yaparak öğrenebilecekler. 23-24 ocak final sınavına girecek adaylar aöf sonuçlarını dört gözle bekliyor. sonuçlar internethaber'de olacak...

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde AÖF sistemi üzerinden yayınlanıyor. AÖF sınav sonuçlarını görüntülemek isteyen öğrenciler sisteme kimlik numarası ve şifre yazarak giriş yapabiliyorlar.


AÖF DEĞERLENDİRME SİSTEMİ
 
Anadolu Üniversitesi merkezî açıköğretim ve uzaktan öğretim sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki dönemlik-kredili sisteme dayalı olarak yürütülen program ve bölümlerin ölçme ve değerlendirmesinde kullanılan “Bağıl Değerlendirme Sistemi” kaldırılarak yerine “Öğrenci Değerlendirme Sistemi” getirilmiştir.
 
Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir.
 
GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI DEĞİŞİKLİĞİ
 
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki önlisans ve lisans programlarına kayıtlı aktif öğrenciler 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde seçmiş oldukları sınav merkezlerinde güz dönemi dönem sonu sınavına katılacaklardır.
 
Güz dönemi dönem sonu sınavı için 13 Aralık Pazar günü saat 23.30’a kadar sınav merkezi değişikliği yapan öğrenciler, dönem sonu sınavlarına yeni sınav merkezlerinde girebilirler.
 
Öğrenciler, sınav merkezi değişiklik işlemlerini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Öğrenci Girişi” bölümüne T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından, AÖF bürolarından ya da Açıköğretim Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 10 26 telefon numaralarını arayarak yapabilirler.

Editör: TE Bilisim