16 Temmuz'da yapılması planlanın AÖF 2016 sınavı darbe girişimi nedeniyle iptal oldu. AÖF tek ders sınavına girecek öğrenciler, iptal olan sınavın ne zaman yapılacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Anadolu Üniversitesi'den açıklama yapıldı.

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından, 16 Temmuz'da yapılması planlanan AÖF tek ders sınavının iptalini Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden duyurdu. Peki AÖF tek ders sınavı ne zaman yapılacak?

 

İŞTE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

208 şehit ve bin 491 kişinin yaralandığı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Anadolu Üniversitesi (AÖF) resmi internet sitesinden tek ders sınavının iptal edildiğini duyurdu. Duyurunun ardından sınava girecek olan öğrenciler, sınavın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Anadolu Üniversitesinin internet sitesinden yapıan duyuruda; yeni sınav tarihine dair bir açıklama bulunmamakla birlikte sınavın yeni tarihi AÖF tarafından ayrıca duyurulacak.

AÖF'ün resmi internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde;
"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerimizin 16 Temmuz 2016 Tek Ders Sınavı ve 16-17 Temmuz 2016 Güz Dönemi Dönem Sonu Ek Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır."

Editör: TE Bilisim