Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulları birlikte açacağız, çağrımıza katılan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederim" dedi.

Bakan Selçuk, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Haftalardır 'Okulları birlikte açacağız' çağrımıza katılan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederim. Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle birlikte okulları güvenle açacağız" ifadesini kullandı.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs önlemleri kapsamında mart ayında başlayan uzaktan eğitim, EBA ve TRT üzerinden yapıldı. 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitimin nasıl olacağı ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaptı.Bakan Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada eğitim öncelikle uzaktan olacağını daha sonra Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen düzenlemelerle yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu ve tarihleri açıkladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "21 Eylül'de okulların temelde açılmasından yana bir yaklaşım içindeyiz. Bu kademelendirme tarzında olur" dedi

Editör: TE Bilisim