Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü (ARGE) Biriminin Ortaklaşa düzenlediği Uygulamalı Proje Döngüsü (PCM), Proje Hazırlama, KAYS, Erasmus + ve Hibe Programları Eğitimini başarı ile tamamlayan öğretmenlere katılım belgeleri verildi.

 

Düzenlenen seminer DAKA İl binası toplantı salonunda, 2 grup halinde ve 8 günün ardından DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Baki Karabulak ve Uzman Eğitimci Ali Öztüfekçi’nin katılımı ile gerçekleştirilen törende kursiyerlere sertifikaları verildi.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı DAKA, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Uygulamalı Proje Döngüsü (PMC) ve Proje Hazırlama Eğitimi kapanış konuşmasını yapan İlçe Müdürü Muhlis Ceylani, “okulunuzda bir proje geliştirilecekse yada bu konuda bir durum olacaksa bizimle bağlantılı olmaları lazım. Sizlerden bize bir proje teklifi geldiği zaman bizde sayın genel sekreterimiz Dr. Emin Yaşar Demirci beyefendiye ya da başka birimler varsa onlarla iletişime geçeriz. Tuşba İlçemizde bir proje geliştirdiğimizde bunun bir örneğini diğer ilçelerimizle de paylaşırız. Yani bu bir paylaşım durumudur. Bu eğitimde her türlü katkılarını sundukları için ben sayın genel sekreterimiz Dr. Emin Yaşar Demirci beye bire bir ilgilendiği ve zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız fedakârlık yapıp zaman ayırdılar bu eğitimi almak için. Bu bir sinerji olup diğer arkadaşlarımıza da geçecektir inşallah ve bunun devamı da gelir. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından kursiyerlere DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Baki Karabulak ve Uzman Eğitimci Ali Öztüfekçi tarafından sertifikaları verildikten sonra program son buldu. 

Editör: TE Bilisim