Yaklaşık 4 ay önce ildeki eğitim kalitesini arttırmak amacıyla açılan etüt merkezi, çıtayı yükselterek amacıyla lise öğrencilerine de eğitim vermeye başladı. Kısa sürede gerek öğrencilerden gerekse velilerden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Kartanesi Etüt Merkezi Müdürü Sibel Dede, “Yaklaşık 4 ay önce ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle çıktığımız bu yola, şimdi lise öğrencilerimizde katıldı. Amacımız ilimizi de eğitim kalitesini arttırmanın yanında, öğrenci ve velilerimize verimli olabilmektir” dedi.
Eğitim çıtasını daima yükseltmek amacıyla çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Dede, “Büyüyen kadromuzla birlikte, eğitim yolundaki verimli ve profesyonel çalışma yöntemlerimizle öğrencilerimize her zaman eğitimin en iyisini verme çabası içerisindeyiz. Bununla birlikte öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda bulunmaları ve birebir eğitim almalarını sağlamak amacıyla, 4 kişiden oluşan sınıflar oluşturduk” ifadelerini kullandı.
Yaklaşan yaz tatili nedeniyle öğrencilere yönelik çalışmalara başladıklarını dile getiren Dede, “Özellikle öğrencilerimizin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla bir program hazırladık. Amacımız, bu yaz programı kapsamında öğrencilerimize hem verimli olabilmek, hem de derslerimize ara vermemektir” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim