TEOG 3.nakil yerleştirme sonuçları MEB tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre belli oldu. Adaylar hangi liseye yerleştiğini meb.gov.tr ve memurhaber.com'dan öğrenebilirler.

TEOG 2016 3.nakil yerleştirme sonuçları MEB tarafından verilen son dakika bilgisine göre açıklandı. Hangi liseye yerleştim sorusu bugün yanıt buluyor. Sonuçlar açıklandığı andan itibaren meb.gov.tr'den ve haberimizden yerleştiğiniz okulu öğrenebilirsiniz.

 

 

TEOG 3.yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Sonuçları meb.gov.tr ve memurhaber.com'dan öğrenebilirsiniz.

 

TEOG sonuçlarını öğrenmek için yukarıdaki resmen tıklayınız.

 

KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

8’inci sınıfta öğrenim gören ve tercihte bulunan tüm öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirme işlemleri; tercihleri doğrultusunda, okul kontenjanlarına göre, YEP üstünlüğü, esas alınarak yapılacaktır. 

Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin öğrenim görmeye hak kazandıkları okullar belirlenmiş olup, kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. 

 

LİSE NAKİL SONUÇLARI TARİHİ

Birinci nakil dönemi, 15-19 Ağustos yerleştirmeye esas birinci nakil tercih başvuruları alındu. 22 Ağustos’ta sonuçlar açıklandı.

İkinci nakil dönemi, 22 Ağustos’ta başladı ikinci nakil dönemi başvuruları için son tarih 26 Ağustos'tu. 29 Ağustos’ta da nakillerin sonuçları ilan edildi.

Üçüncü nakil dönemi, Son nakil dönemi için başvurular ise 29 Ağustos’ta başladı. 2 Eylül’de tamamlandı ve nakil tercihlerinin sonuçları 5 Eylül’de duyuruldu.

Editör: TE Bilisim