Başsavcı Keskin’den Vali Bilmez’e tebrik ziyareti

Cumhurbaşkanlığının son kararnamesiyle Van’a atanan Vali Mehmet Emin Bilmez’e tebrik ziyaretleri sürüyor. 
Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Vali Bilmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilmez de, güzel temennileri için Başsavcı Keskin’e teşekkür etti. 

 

 

 

 

 

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Vali Bilmez’i ziyaret etti



AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerine başlayan Vali Mehmet Emin Bilmez’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
Yeni görevlerinde Vali Bilmez’e başarı dileyen Milletvekili İrfan Kartal, önümüzdeki dönemde kentin ihtiyaçları ve yürütülecek hizmetler noktasında birlikte çalışmaktan da memnuniyet duyacaklarını aktardı. 
AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Vali Mehmet Emin Bilmez, ilin milletvekilleri ile Van’a ve Vanlılara hizmet noktasında uyum ve işbirliği içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. 

 

 

 

 

CHP heyetinden Vali Bilmez’e ziyaret




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Vali Mehmet Emin Bilmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Gerçekleştirilen ziyarette CHP İl Başkanı Kurukçu, Vali Bilmez’e Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde başarı diledi. 
Ana muhalefet partisi temsilcilerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mehmet Emin Bilmez de, Van’a hizmet noktasında kendileriyle de işbirliği içerisinde olma beklentilerini iletti. 

Editör: TE Bilisim