ŞEHRİVAN HABER - Geçtiğimiz aylarda Şehrivan TV’yi bünyesine katarak medya ağını genişleten ve yeni medya kampüsüne taşınan Şehrivan Medya Grubu’na ziyaretler sürüyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanları Şehrivan TV’yi yeni medya kampüsünde ziyaret etti. Bölüm öğretim elemanları Prof. Dr. Bülent Cercis Tanrıtanır, Doç. Dr. Aydın Görmez, Dr. Öğretim Üyesi M. Şirin Demir, Dr. Öğretim Üyesi Leyla Adıgüzel ve Arş. Gör. Nevzat Ağçakaya’nın yer aldığı ziyarette akademisyenler hayırlı olsun dileklerini iletti.

TANRITANIR: BURADA BÜYÜK BİR EMEK VAR

Ziyarette, Medya Grup Başkanı Yunus Emre Aykaç ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aytaç Aykaç’a bu yatırım ile ilgili memnuniyetlerini aktaran İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanları, özellikle kültür, sanat, edebiyat ağırlıklı yayınlarının önemli olduğunu vurguladı. Şehrivan TV’nin kentte yeni bir yayın anlayışı getireceği yönündeki görüşlerini paylaşan akademisyenler bu anlamda her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Bölüm adına konuşan Prof. Dr. Tanrıtanır; “Bu yatırımı kıymetli ve önemli buluyoruz. Şimdiye kadar yapılan yayınlar da yeni bir anlayış ile hareket edildiğini vurguluyor. Üstelik burada büyük bir emek ve yatırım var. Bunu sahiplenmek gerekiyor. Bizler de üniversite ve kent işbirliği noktasında sunulabilecek her türlü katkıyı sunmaya hazırız.” Dedi.

Medya Grup Başkanı Yunus Emre Aykaç ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden birçok isimden önemli destekler gördüklerini ifade ederek, akademisyenlerin vereceği katkının kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

Ardından medya kampusunda incelemelerde bulunan akademisyenler, hayırlı olsun temennisini yenileyerek, ziyaretlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim