Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Denizcilik Fakültesi tarafından "Denizcilik Eğitimi" konulu seminer organize edildi. Semineri, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersan Başar verdi. YYÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde konuşan Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cabir Temirci, Doç. Dr. Başar'ın verdiği seminerin çok faydalı olduğunu belirtti.

ÖN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Temirci, “Aslında Başar, denizcilik konusunda ülkemizde ilk üç-beş kişiden biridir. Başar, bundan öte fakültemiz öğrencilerinin kendi fakülteleri bünyesinde belli bir süreliğine eğitim görmesi konusunda, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan ile elini taşın altına koymuş ve bizim için büyük bir külfeti üstlenmişti. YYÜ Denizcilik Fakültesi ile KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi arasında Ortak Lisans Protokolünün ön çalışmalarını, 16 Aralık 2014'te yaptık. Protokolün hayata geçirilmesi fakültemiz açısından çok yararlı olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.
Seminere, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Tunç, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Editör: TE Bilisim