Ülkemizde vatandaşlar altın fiyatlarını büyük bir ilgi ve alaka ile takip ederken, ibre bugün yeşili göstermekte. Özel günler için insanlar sevdiklerine ve etrafında bulunan kişilere altın alma isteğinde bulunan ya da yatırım isteği ile altın satın almak isteyen vatandaşlar Altın ne kadar oldu? sorusuna yanıt bulma çalışmalarına başlamış durumda.

FED TOPLANTISI SONRASI ALTINDA YÜKSELME BEKLENİYOR

Altın fiyatları, FED'in para politikası toplantısı öncesi yükseldi. Türkiye saatiyle 21:00'da faiz kararı açıklanacak. 21:30'daysa Fed başkanı Jerome Powell basın toplantısı düzenledi. Yatırımcıların sıkılaşan para politikası, küresel toparlanma baskısı sonucu yükseliyor. Dolar kurunun gerilemesi sayesinde altının küresel yükselişi Türkiye'de etkisini göstermiyordu. Fed politikasının Türkiye'deki altın fiyatlarında dramatik bir etkisi olmayacağı ön görülüyordu. Fed düşük enflasyon - enflasyon ikileminde kaldığı için parasal sıkılaştırma altın fiyatında yükselmeye yol açtı. Altın/ONS'un fiyatının 1800'e çıkma ihtimali bulunuyor.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile yakından takip ederken ibre bugün yeşili gösteriyor. Özel günler için sevdikleri kişilere altın almak isteyen ya da yatırım amaçlı altın satın alma isteğinde bulunan vatandaşlar 'Altın ne kadar oldu?' sorusunu araştırmaya başlamış durumda. Altın, önceki günlerde yaşamış olduğu yükselişin ardından düşüş yaşamıştı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın bir süredir 500 TL'nin üzerinde ilerliyor.. Bugüne yükselişle başlayan gram altın 560,63 TL alış fiyatı, 560,73 TL'den de satış işlemi yaşanmakta.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 3.568,00 alış ve 3.680,00 TL satış fiyatı ile birlikte işlem alıyor.

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

22 ayar bilezik 506,69 alış ve 511,51 satış işlem gücündedir.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın 1.784,00 TL alış ve 1.847,00 TL ile satış işlemine sahip.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın, 892,00 TL ile alış işlemi yaparken 912,00 TL satış fiyatı üzerinden de işlem görmekte.

ALTIN/ONS FİYATI NE KADAR?

Altın ONS 1,795,53 TL alış fiyatı, 1,795,80 TL de satış fiyatı üstünden işlem görüyor.

Editör: TE Bilisim