Van esnafının her zaman Vanlıların yanında olduğunu belirten Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, bayram alışverişinin yerel esnaflardan yapılması çağrısında bulundu.

“Esnafımızı yalnız bırakmayalım”

Sağladığı istihdamı ile esnaf ve sanatkarlarının Van’ın ekonominin can damarı olduğunu vurgulayan başkan Berge, “Van ekonomisine önemli katkılar sunan esnafımızın yanında olalım. Bayram alışverişlerimiz ile esnafımıza destek olalım. Bereketini beraberinde getiren kurban bayramı alışverişi ile Van yerel esnafımıza rahat bir nefes aldıralım. Van ekonomisine hep birlikte can katalım. Yerel esnafımız da bayram etsin” şeklinde konuştu.

“Zor gününde esnafımızın yanında olalım”

Başkan Berge, “Esnaf ve sanatkarlarımız zor günler geçirmektedirler. Maliyetler artmaya devam etmektedir. Esnafımız kira, vergi, SGK ve diğer resmi, borçlarını ödeyemez durumdadır. Zorlu şartlara rağmen milletimize hizmet eden yerel esnafımızın yanında olalım. Van halkından bayram alışverişini yerel esnafımızdan yapmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Tüm Van halkının bayramını kutluyorum”

VANESOB Başkanı İsa Berge, “Kurban bayramının Van’ımıza, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Van halkının bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim