Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz beraberindeki 30 kişilik ekiple Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde açılan Türkiye’de ilk olan Mobiliyum AVM’sini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yanbaz ve beraberindeki ekibi Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ve Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han arasında, memurlara mobilya satışında indirim sağlanması konusunda mutabakata varıldı. Protokol, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. 

 

"YÜZLERCE DEFA EVET DİYORUZ"

Ziyarette konuşan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, referandum konusunda değerlendirmede bulundu. Parlamenter sistemin ideal bir sistem olmadığını belirten Yanbaz, "Daha özgür ve istikrarlı bir Türkiye için istikbalinden beklentisinden olan çocuklarımız için elbette evet diyeceğiz" dedi.

 

1 MİLYON MEMURA İNDİRİMLİ MOBİLYA 

1 milyon Memur-Sen üyesine yönelik mobilya alımında indirimin uygulanacağını ifade eden Yanbaz, “Avantaj kartlar şeklinde bir çalışmamız var. Tüm Türkiye’deki memurlarımızı kapsayacak şekilde bir anlaşma yapmak mümkün olacaktır. Biz biraraya gelir bunun altyapısını oluştururuz. Sözleşmeye dökeriz. Mobiliyum AVM’deki tüm işyerlerinden indirimli alım söz konusu olacaktır. Üyelerimiz için bir avantaja dönüşmesi sevindiricidir. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ise, İnegöl’de ihracat yüzde 55’ini yapan firmaların Mobiliyum AVM bünyesinde olduğuna dikkat çekerek, “400 milyon dolara yakın bir mobilya ihracatı söz konusu. Mobilyada söz sahibi olduğumuz Mobiliyum AVM’miz, Türkiye’nin en büyük STK’sına neler yapabilirizi konuşuyoruz” diye konuştu. 

Türkiye genelinde memurlar anlamında ciddi bir potansiyelin var olduğuna dikkat çeken Han, “Nihai tüketici buraya çok büyük bir fiyat avantajı ile gelebilir. Anlaşmalar yapıldıktan sonra indirimlerimiz olacaktır. İlerleyen günlerde gerekli çalışmaları yaparız. Taksitlendirme de yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim