Tuşba Belediyesi, sınırlarının en ücra mahallesine bile hizmetlerin en güzelini ulaştırıyor. Tuşba İlçe Merkezine 90 ve Muradiye ilçesine ise 18 kilometre uzaklıkta bulunan Sağlamtaş Mahallesi'nde stabilize çalışmalarını tamamlayan Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni açtığı ve her biri 12 metre genişliğinden olan 3 ayrı yolu da tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Önümüzdeki günlerde alt yapısı bitirilecek olan mahallenin kilit taşı yol çalışmalarının başlanacağı Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Abdulaziz Barlas, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve Tuşba Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

“MAHALLEMİZE CADDE NİTELİĞİNDE YOLLAR YAPIYOR”

Tuşba Belediyesi ekiplerinin mahallede yürüttüğü hummalı çalışmalar hakkında bilgi veren Muhtar Barlas, yaşanan depremden sonra yeni kurulan mahallelerinin belediyeyi ilgilendiren altyapı sorunun bulunmadığını ifade etti. Yeni kurulan bir mahalle oldukları için mahalle içinde ciddi anlamda yaşanan yol sorununu ise Tuşba Belediyesi tarafından genişletilerek stabilize çalışması tamamlandığını söyleyen Barlas, "Tuşba Belediyesi, yaptığı stabilize çalışmalarının bir kaç ay önce tamamladı. Ancak tekrar mahallemize geri dönüş yaparak 12 metre genişliğinde 3 ayrı cadde diyebileceğimiz yollar açtı. Şimdi bu yollarımıza kilit taşı döşüyor. Yani mahallemize cadde niteliğinde yollar yapıyor" dedi.

Geçmiş dönemlerle kıyasladıklarında Tuşba Belediyesi'nin kurulmasıyla birlikte aldıkları hizmetlerin yüzde 100 arttığını da ifade eden Muhtar Barlas, önceki dönemlerde hizmet görmediklerini ifade etti. Muhtar Barlas, "Maşallah Tuşba Belediyesi çok güzel işler yapıyor. Beklentilerimizin çok üzerinde hizmetler alıyoruz. Bizim en büyük eksiğimiz olan yol tamamlandı. Ancak temelini attığımız cami inşaatımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, minaresini bize yapıyor. Diğer eksikliklerinin giderilmesi için de hayır severlerin desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

MUHTAR BARLAS: ÖZGÖKÇE’YE RAHAT ULAŞABİLİYORUZ

Özgökçe'ye rahat bir şekilde ulaşabildiklerini vurgulayan Muhtar Abdulaziz Barlas, Başkan Özgökçe'ye gerek makamında gerekse cep telefonu ile gece gündüz istedikleri saatte ulaşabildiklerini anlattı. Muhtar Barlas, "Sadece ben değil, bütün vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımız istedikleri her saat ve dakikada Başkan Özgökçe'ye ve Tuşba Meclis Üyelerine ulaşabiliyor. Allah kendisinden razı olsun. Diğer yöneticilerle kıyasladığımızda ise aralarında dağlar kadar fark görüyoruz. Tam bir halk adamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na yakışan bir yöneticidir. Hizmet noktasında ise taleplerimize anında karşılık veriyor. Başta başkanımız olmak üzere belediye meclis üyelerimize ve birim müdürlerinin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Belediyeden talep ettikleri her hizmeti anında aldıklarını dile getiren Muhtar Barlas, hizmet noktasında 'Bu eksik, belediye bunu da yapsın' diyebilecekleri bir sorunlarının bulunmadığını da kaydeden Muhtar Barlas, şahsım ve mahallem adına söylüyorum bir eksiğimiz bulunmuyor.

Muhtar Abdulaziz Barlas, belediyenin görev ve sorumluluğundan bulunmamasına rağmen sokak lambası ve okul gibi ihtiyaçlarını da Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe'ye aktardıklarını ve kendilerine yardımcı olacağı şeklinde söz aldıklarını dile getirdi.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim