Türkiye genelinde son yıllarda artan müşteri temsilciliği Van’da da şirketlerin atılımlarıyla yeni istihdamlar sağlanmakta. VANTSO Başkanı Necdet Takva Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler ve işe ihtiyacı olan arkadaşlar; AssisTT firma yetkililerinin talebi üzerine odamız bu çağrıyı destekliyor ve duyuruyor. Kariyer başlangıcınıza katkı niyetine, aşağıdaki linkten başvuru yapabilir, iş imkânına kavuşabilirsiniz!” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT’in Van’da açacağı çağrı merkezi yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “Sevgili gençler ve işe ihtiyacı olan arkadaşlar; AssisTT firma yetkililerinin talebi üzerine odamız bu çağrıyı destekliyor ve duyuruyor. Kariyer başlangıcınıza katkı niyetine, aşağıdaki linkten başvuru yapabilir, iş imkânına kavuşabilirsiniz!” dedi.

https://www.kariyer.net/is-ilani/assistt-as-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-van-2515085 üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim