Birçok alışveriş merkezinin bulunduğu Van’da açılan bir site ile tüm fırsatlar ve kampanyalar tek adreste buluştu. Teknolojinin hayatın içine iyice yerleşmesiyle birlikte Van’da açılan Kampanya Van adlı site ile vatandaş alışverişe artık çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Üstelik bu sitede hangi mağazada ve alışveriş merkezinde hangi ürün indirimli ve avantajlıysa görebiliyor ve alışverişinizin adresini önceden seçebiliyorsunuz.

Uzun zamandır altyapısı oluşturulan Van’ın online fırsatları takip sitesi kampanyavan.com açıldı. Van’daki bir çok alışveriş ve ticaret merkezini bünyesinde bulunduran online fırsatlar sitesi geniş yelpazesi ile Vanlının hizmetine sunuldu. Van’daki tüm kampanyaları bir adreste buluşturarak Vanlılara alışveriş öncesi doğru adresi bulmaya yarayan bu siteye hem evden, hem iş yerinden hem de cep telefonundan ulaşılıp tüm kampanyalardan haberdar olunabiliyor.

ALIŞVERİŞ ÖNCESİ BİR TIK YETER!

Aktif olarak Vanlıların hizmetine sunulan ve açıldığından beri bir çok kişinin ziyaret edip kampanyalardan anlık olarak faydalandığı kampanyavan.com sitesi kısa sürede uğrak adreslerden biri olurken, sitenin yetkili isimleri web sitesi ile ilgili Şehrivan’a konuştu. Sitenin amacının Van’daki tüm kampanyaları tek adreste olduğunu belirten site yöneticileri, o site ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir olan Van’da alışverişin ve seçiliciliğin iyice arttığı kentte biz bu site ile biraz halkımızın işini kolaylaştırmak istedi. Vatandaşın evinden, işyerinden veya cebinden internete girerek Van’daki bütün kampanyave indirimlerden haberdar olması amacıyla bu projeyi başlattık ve bir süredir de resmen hizmet vermeye başladık. Kampanya Van ile vatandaşın bütçesine en uygun ürünü araması çok zaman almaktan çıkıp sadece birkaç dakikasını alırken, tek tek mağaza gezme devri de bitmiş oluyor. Müşteri mağaza mağaza dolaşmaktansa sitemizden bütün kampanya ve indirimlere ulaşacak böylece zamandan ve paradan tasarruf edecektir. Van’daki bütün kampanya ve indirimler bir arada olduğundan müşteri firmalar arasından kıyaslama yapma şansına sahip olacaktır.
Bu site firmalar için de avantajlıdır. Firmalar kampanya ve indirimlerini daha fazla kişiye ulaştırma ve kampanyalarının müşteri tarafından detaylı inceleme şansına sahip olacaktır.”

“FİRMALARIN KAMPANYALARINA HEMEN ULAŞMAK MÜMKÜN”

Sitenin hem firmaların büyük miktardaki kağıt baskı israfının önüne geçtiğini hem de detaylı arama ile tüm ürünlerin yer aldığı online kataloglar oluşturulduğunu belirtirken, bu site ile ilgili ayrıca; “Firmalara ait kampanyalar sitede ücretsiz yayınlanmakta firma dilediği kadar kampanya yayınlama şansına sahip olmaktadır. Bu hizmet için firmalardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Böylece Van esnafının ulusal firmalarla rekabetine de katkı sağlanmakta. Firmalar her ay binlerce el ilanı katalog yayınlamakta ve dağıtmakta. Bu kataloglar genelde şehir merkezinde dağıtıldığından ya çöpe atılmakta ya da bir kenara bırakılmaktadır. Müşterinin inceleme şansı azalmaktadır. Ayrıca hem kâğıt israfına hem de çevre kirliliğine neden olmaktadır. Bu site ile müşteri istediği saatte istediği firmanın kampanyasına ulaşma ve detaylı inceleme şansına sahip olmaktadır.” Sözlerine yer verdi.


Ömer Altınal - Şehrivan

 

Editör: TE Bilisim