Özlü Söz: Emperyalistlere inan kişi Allah'ın adı ile kandırmanın kapısını aralamıştır.

 

Allah bizi Kuranla uyarmasına rağmen biz Müslümanlar bundan hiç ders almıyoruz. Ölümden korktuğumuz gibi dünyaya bağlanmışız bir kere…

 

İşte uyarıcı ayeti kerimeler,

 

Bakara Suresi 120. Ayet; “Siz Yahudi ve Hıristiyanların dinlerine tabi olmadığınız müddetçe onlar sizden asla hoşnut olmazlar”

 

Din yaşantı biçimidir ve onların yaşam biçimi ile tıpatıp aynıyız..

 

Maide Suresi 51. Ayet; “Ey iman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları kendinize veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velisidirler. Sizden kim onları veli edinirse kuşkusuz onlardandır. Allah zalimler topluluğuna hidayet vermez”

 

Velayet, yani onların bizi siyaset ve ekonomide yönlendirmesini istemektir. Yıllardır velayeti onlara vermişiz ve hiç sızlanmaya da gerek yoktur.

 

Maide Suresi 82. Ayet; “İman edenlere düşmanlıkta en ileri olanlar Yahudi ve müşriklerdir”

 

Bugün Yahudilerin Müslümanlara düşmanlık ettiğini inkâr edip yalanlayacak bir Allahın kulu yoktur. Buna herkes şahit iken…

 

Fatiha Suresi 5-6-7. Ayetler: “Kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan Sıratı mustakim üzere bize hidayet ver. Gazaba uğrayan Yahudilerin ve delalette olan Hıristiyanların yoluna değil”

 

Bizler her gün okuduğumuz Fatiha'da bunları ezbere okurken manasını düşünmeden ve hayatımıza tatbik etmeden yaşadığımız İslam kabuk İslam’dır. Öz değil…

 

Şimdi Kuranda bu ve buna benzer çok önemli uyarıcı ayeti kerimeler olmasına rağmen Kurandan ders almayanlar elbette ki emperyalist oluşumların emrinde olmaya mahkûm olacaklardır.

 

İzzet, şeref ve bağımsızlık sadece Allah’a tabi olmaktan geçer…

 

İktidar olabilmek için Siyonist lobiler tarafından yönetilen Amerika’dan destek alan AKP iktidarı bugün bu hava ile İslam’ı kaynağından değil de yüzeysel bilenlerin oyları ile işbaşına gelenleriyle uyguladıkları yöntem yine emperyalistlerin programıdır.

 

İşte bu iktidar G20 emperyalist oluşumuna ev sahipliği yaparak Amerika yönetimi ile sıcak bağların kurulmasın yeniledi. Çünkü Cemaat ile başlayan serüvende bu bağlar buz tutup gevşemişti.

 

Dünya ekonomisine yön veren ülkelerin devlet başkanları Antalya Belek’te bir araya geldiler.

Konu belli ama bu emperyalist zirveden önce Paris’in göbeğinde patlayan bombalar bir anda gözleri Fransa’ya çevirdi. Ve tabi ki gözleri IŞİD’e de çevirdi.

 

Yapılan canlı bomba saldırısında son açıklamalara göre 129 kişi öldü 352 kişi de yaralandı. Bu ağır bir bedeldi. Hem de yıllarca İslam dünyasına kinini kusan ve her dönemde Müslümanlara karşı operasyon düzenleyip devamlı Amerika’nın yanında yer alan Fransa için…

 

Bu katliamı IŞİD üstlendi ve aynı IŞİD ABD’yi de tehdit etti.

 

Bugün IŞİD’i ortaya çıkaran finanse eden ve şimdi de o bahane ile İslam coğrafyasına ciddi manada yerleşen sözde koalisyon güçleri özde ise İslam dünyasında Kurana yönelişi engellemek adına işgali kendine vazife bilen emperyalist oluşum.

 

Meseleye bu cepheden baktığımızda karşımıza Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların İsrail’in hegemonik emeline verilmesinin ön çabaları olduğunu görmekteyiz.

 

Siyonizm’in emrindeki emperyalist güçlerin bütün çabaları İslam coğrafyasında bugüne kadar yaptıkları işgal, katliam ve sömürünün son merhalesini görüp İsrail’in yayılmacı politikasına alan açmaktır.

 

Suriye rejiminin kaderini belirlemek ve cephelerini güçlendirmek bir gövde gösterisi yapma niyetinde olan Siyonizm’in emrindeki emperyalist güçlerin oyununu galiba Rusya devlet başkanı Putin bozdu.

 

Suriye rejimine destek veren Putin bu desteğini G20 zirvesinin sonunda da gösterdi. Yaptığı açıklamada Putin şunları söyledi; “ IŞİD’e 40 ülke yardım edip finans sağlamakta ve bunların içinde G20 ülkelerinden de var” demesi yapılan zirvenin bir ortak nokta üzerinde anlaşamadıkları ortaya çıktı.

 

Obama ise: “Suriye’nin geleceğinde Esed’e yer yoktur” demesi Putin ile bir restleşme içinde olduklarını göstermiş oldu.

 

Paris katliamı ile hemen savaş konumuna geçen Fransa beklemeksizin IŞİD’in başkenti konumundaki Rakka’ya hava harekâtı ile saldırdı.

 

Yani sözün kısacası emperyalistlerin savaşları yine İslam topraklarında..

 

Bu savaşın özellikle topraklarımızda olmasının nedenini artık net olarak bilmemiz gerekiyor. Amerika, İsrail için alan açıyor ve çok iyi biliyor ki eğer Müslümanlar Kurana dönüş yaparlarsa bütün emperyalist oyun ve planları yok olacak. İsrail yok olacak. Petrol kaynakları kesilecek. Şimdi Amerika buna izin verir mi?

 

Ama bunu dünyaya bu şekilde söylemiyorlar. Diyorlar ki, IŞİD denilen büyük bir terör örgütü var ve bu terör örgütü çok güçlü. Bunlarla baş edebilmek için gelin koalisyon kurup bunlara karşı hem karadan hem havadan bunlara savaş açalım. Gösterilen bu…

 

Ama gerçekte ise Müslümanlar arasında fitne çıkarıp mezhebi kışkırtmalar ve birbiri ile savaştırıp dağılmalarını sağlamak. Güçsüz kalanların sığınak yeri Amerika’nın kucağıdır ve onlara bu kucağı açmak…

 

Bu onların planı ama Allahın da onlara karşı bir planının olduğunu hiç hesaba katmıyorlar.

 

Allah Bakara Suresi 11 ve 12. Ayetlerinde onları bize tanıtırken; “Onlara yeryüzünde fesat çıkarmayın denildiğinde biz ıslah edicileriz derler. Haberiniz olsun asıl fesatçılar kendileridir ama şuurunda değildirler”

 

Rabbim bizi Kuranı anlayan ve yeryüzüne hâkim olması için çaba sarf eden kullarından eylesin.

 

Selam ve dua Allah yolunun yolcularına…