Van’ın Erciş Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Erciş Belediyesi Spor Derneği Başkanı Levent Bayraktar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yaşar’ı ziyaret etti.

 

Gençlik Spor ve Erciş Belediyesi Spor Derneği Başkanı Levent Bayraktar ve beraberindekiler ile Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Erciş Belediyesi Spor Derneği Başkanı Bayraktar ve beraberindekileri başkanlık makamında ağırlayan Mehmet Şirin Yaşar, ziyarete dair memnuniyetini dile getirerek, “Yapılan bu anlamlı ziyaret ve ilgilerinden dolayı Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Erciş Belediyesi Spor Derneği Başkanı Levent Bayraktar’a memnuniyetimizi dile getirir ve teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

Ziyaret sırasında Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Erciş Belediyesi Spor Derneği Başkanı Levent Bayraktar tarafından Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekiliz Mehmet Şirin Yaşar’a spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket ve voleybol takımının forması hediye etti.

Editör: TE Bilisim